Президент подписал ряд законов Украины

21.07.2004, 17:05

Президент Украины Леонид Кучма подписал ряд одобренных Верховной Радой законов Украины. (укр.)

Зокрема, Президент підписав закони України: - "Про внесення зміни до статті 13 Закону України "Про поштовий зв'язок";
- "Про міжнародні договори України";
- "Про внесення змін до деяких законів України (щодо страхування персоналу ядерних установок)";
- "Про внесення зміни до статті 2 Закону України "Про операції з давальницькою сировиною у зовнішньоекономічних відносинах";
- "Про внесення змін до Закону України "Про оренду державного та комунального майна";
- "Про транспортно-експедиторську діяльність";
- "Про міський електричний транспорт".
Ці документи набувають чинності з дня їх опублікування.

- "Про державну підтримку сільського господарства України". Закон набуває чинності з 1 січня 2005 року з урахуванням норм пунктів 2 - 9 статті 18 цього Закону.

- "Про внесення змін до Закону України "Про податок з доходів фізичних осіб". Закон набуває чинності з 1 січня 2005 року.

- "Про внесення змін до Закону України "Про оподаткування прибутку підприємств". Закон набуває чинності з дня опублікування і його норми поширюються на результати фінансово-господарської діяльності платника податку за наслідками податкового періоду, на який припадає дата такого набуття, крім:
- пункту 9 розділу І в частині внесення змін до пункту 13.6 статті 13 Закону України "Про оподаткування прибутку підприємств", який набуває чинності з 1 жовтня 2004 року;
- пункту 3 розділу І в частині внесення змін до підпункту 5.4.6 пункту 5.4 та до абзацу восьмого пункту 5.9 статті 5 Закону України "Про оподаткування прибутку підприємств", який набуває чинності з 1 січня 2005 року.
По материалам официального сайта Президента Украины.

Читайте також