Президент Украины подписал ряд законов

06.07.2004, 14:37

Президент Украины Леонид Кучма подписал ряд законов, принятых Верховной Радой Украины. (укр.)

Президент України Леонід Кучма підписав ухвалені Верховною Радою України закони:

"Про прийняття поправки до статті 1 Конвенції про заборону або обмеження застосування конкретних видів звичайної зброї, які можуть вважатися такими, що завдають надмірних ушкоджень або мають невибіркову дію".

"Про ратифікацію Угоди про позику (Проект "Видача державних актів на право власності на землю у сільській місцевості та розвиток системи кадастру") між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку".

"Про державні гарантії соціального захисту військовослужбовців, які звільняються із служби у зв'язку з реформуванням Збройних Сил України, та членів їхніх сімей". Закон набуває чинності з дня його опублікування.

"Про внесення змін до Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей". Закон набуває чинності з 1 січня 2005 року.

"Про внесення змін до деяких законів України щодо ліцензування діяльності з проведення знезараження підкарантинних матеріалів та об'єктів". Закон набуває чинності з дня його опублікування.

"Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо відповідальності за порушення законодавства в галузі насінництва, розсадництва та з охорони прав на сорти рослин". Закон набуває чинності з дня його опублікування.

"Про внесення змін до статті 7 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту". Закон набуває чинності з дня його опублікування.

"Про внесення змін до Закону України "Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні". Закон набуває чинності з дня його опублікування.

"Про внесення зміни до статті 1 Закону України "Про пенсії за особливі заслуги перед Україною". Закон набуває чинності з 1 січня 2005 року.
По материалам официального сайта Президента Украины.

Читайте також