В Украине находится официальная делегация МАГАТЭ

30.08.2004, 11:49

С 29 августа по 1 сентября в Украине с официальным визитом находится заместитель генерального директора Международного Агентства по атомной энергии, директор Департамента технического сотрудничества МАГАТЭ, профессор Анна Мария Четто в сопровождении представителя Европейской секции Андрея Чупова. (укр.)

Як передбачається програмою візиту, 30 серпня делегація відвідає Держатомрегулювання України, де відбудеться обговорення основних питань технічного співробітництва між Держатомрегулювання і МАГАТЕ.

Під час перебування в Україні представники МАГАТЕ зустрінуться з віце-прем'єр-міністром України Андрієм Клюєвим, міністром палива та енергетики України Сергієм Тулубом, міністром з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи України Григорієм Ревою, заступником міністра охорони здоров'я України Ольгою Лопушенко та представниками Міністерства закордонних справ України.

В ході візиту делегація також ознайомиться з роботою Київського онкологічного центру, Міжнародної радіоекологічної лабораторії в м. Славутич і відвідає Зону відчуження та Чорнобильську АЕС.

31 серпня в Міністерстві закордонних справ України відбудеться зустріч заступника міністра закордонних справ України Володимира Макухи із заступником Генерального Директора МАГАТЕ, Директором Департаменту технічного співробітництва МАГАТЕ Аною Марією Четто, в якій візьме участь Голова Державного комітету ядерного регулювання України Вадим Грищенко. На закінчення, учасники зустрічі зустрінуться з представниками ЗМІ.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також