В Киеве состоялось заседание правительства

29.01.2005, 14:07

Под председательством и. о. премьер-министра Украины Юлии Тимошенко состоялось заседание Кабинета Министров Украины. (укр.)

На ньому було ухвалено низку урядових постанов та розпоряджень, спрямованих на розв'язання невідкладних питань.

Зокрема, ухвалено розпорядження щодо проведення 7-ої Європейської міністерської конференції з питань засобів масової інформації, яка має відбутися 10-12 березня у Києві. Запрошення для участі у цій конференції надіслано керівникам понад 60 країн світу. Передбачається, що Європейська міністерська конференція з питань засобів масової інформації, яка відбудеться в Україні, стане могутнім чинником забезпечення свободи слова і прав журналістів, сприятиме розв'язанню нагальних проблем ЗМІ.

Окрім того, на засіданні уряду було ухвалено розпорядження щодо участі України у Всесвітній виставці "Експо 2005", яка відбудеться в Японії, затверджено Порядок надання та погашення середньострокових безвідсоткових позичок місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування, а також прийнято постанову "Про погашення кредиторської заборгованості територіальних виборчих комісій".

Під час засідання Юлія Тимошенко подякувала членам уряду за чітку та злагоджену роботу міністерств та відомств із забезпечення стабільного функціонування нашої держави.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також