Продукция Черкасской бисквитной фабрики оценена по достоинству

05.04.2005, 16:13

Победителем всеукраинского государственного конкурса "100 лучших товаров Украины" за 2004 год признана продукция Черкасской бисквитной фабрики "Світ ласощів" (ХК "Петрус") - рулеты ТМ "Домашнє свято", а вафли "Світлашка" получили звание Лауреата. (укр.)

Цікаво, що Переможці - Рулети "Домашнє свято" черкаської фабрики "Світ ласощів" стали третіми у національному рейтингу якості серед сотні кращих товарів.

Щоб завоювати високу оцінку споживачів та експертів компанія за останні 5 років активно розвивається, інвестувавши 12 мільйонів євро у модернізацію, наростивши обсяги виробництва вдесятеро. Нині ЧБФ випускає 150 найменувань солодощів, 70% з яких - ексклюзивні вироби власних рецептури та технології.

Торік продукція ЧБФ "Світ ласощів" - кекси-магдаленаси "Домашнє свято" теж були визнані лауреатами конкурсу. За рік компанія лиш додала обертів: випустила 30 солодких новинок, запустила додатково нову надсучасну італійську лінію. На сьогодні підписано ще кілька угод з кращими європейськими компаніями на поставку нового обладнання для виробництва сендвічного печива, глазурованих вафель, шоколадно-вафельних батончиків.

ТОВ "Світ ласощів" створено 2000 року й входить до складу холдингової компанії "Петрус". За останні роки була проведена повна модернізація: здійснено переоснащення виробничих потужностей сучасним австрійським та італійським обладнанням - введено в експлуатацію нові лінії з виробництва печива, вафель, тортів, рулетів та бісквітів, удосконалено технологічний процес, розширено асортиментний ряд продукції.

За відмінну якість і високі смакові властивості продукція ТОВ "Світ ласощів" неодноразово відзначалась на престижних вітчизняних та міжнародних виставках і конкурсах. У послужному списку черкаських кондитерів - численні дипломи та відзнаки, 15 золотих і 2 срібні медалі. В тому числі, п'ять перемог у професійному дегустаційному конкурсі "Краща торгова марка України", перемога у Національному конкурсі "Золота торгова марка України", диплом 16 Міжнародної виставки-ярмарки "Агро-2004" та багато інших.

За роботу по розширенню асортименту продукції, впровадженню нових видів виробів, покращенню якості продукції, підвищенню конкурентоспроможності, бісквітна фабрика ТОВ "Світ ласощів" неодноразово нагороджувалася Дипломами Міністерства зовнішньоекономічних зв'язків і Комітету харчової промисловості України.
По материалам пресс-релиза ХК "Петрус".

Читайте також