В Украину с визитом посетит Президент Мексики

18.06.2005, 12:46

19-20 июня Украину впервые посетит с визитом Президент Мексиканских Соединенных Штатов Висенте Фокс Кесада. (укр.)

У ході візиту планується проведення зустрічей глави Мексиканських Сполучених Штатів з Президентом України Віктором Ющенком, прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко, головою Верховної Ради України Володимиром Литвином, під час яких буде обговорено весь спектр питань розвитку українсько-мексиканських відносин та широке коло актуальних питань міжнародного співробітництва.

За результатами переговорів передбачається підписання Спільної заяви Президентів. Крім того, під час візиту планується укладення низки двосторонніх документів.

Президента Мексики в поїздці супроводжуватиме група впливових мексиканських бізнесменів, які проведуть в Києві зустрічі з підприємцями Української спілки промисловців та підприємців і Торговельно-промислової палати України для обговорення питань активізації розвитку двостороннього торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва.

У рамках візиту відбудеться церемонія офіційного відкриття Посольства Мексиканських Сполучених Штатів в Україні; в приміщенні Музею книги Печерської Лаври буде відкрита виставка картин мексиканського митця Фернандо Гарсія Понсе.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також