UMC разыгрывает 10 млн. бесплатных минут

13.07.2005, 19:00

С 11 июля до 12 августа в ходе благотворительной SMS-акции среди абонентов UMC, SIM-SIM и ДЖИНС будут разыгрываться 10 миллионов минут. (укр.)

В акції зможуть взяти участь усі абоненти компанії. Для цього їм необхідно надіслати будь-яке SMS-повідомлення на спеціальний короткий номер 10. Вартість такого повідомлення - 1 гривня. Кожне SMS-повідомлення, відправлене абонентами, бере участь у розиграші одного з 10-ти призів - 1 мільйона безкоштовних хвилин від UMC.

Компанія закликає своїх абонентів, кількість яких незабаром перевищить 10 мільйонів, зробити посильний внесок у благодійний проект: UMC подвоїть зібрану від акції суму й перерахує її на користь благодійного Фонду Допомоги Дітям Чорнобиля, з яким у травні цього року компанія підписала Меморандум про стратегічне спонсорство.

- Ми очікуємо, що цього місяця кількість наших абонентів перевищить 10 мільйонів. Можливість виграти один з 10-ти мільйонів безкоштовних хвилин у рамках SMS-акції - це подарунок нашим абонентам, завдяки яким UMC щорічно залишається лідером. До того ж, узявши участь в акції, абонент зробить свій внесок у добру справу. Вперше в Україні компанія поєднує свої сили з 10-ма мільйонами своїх клієнтів з метою допомогти дітям. Разом ми - сила, що творить добро, - говорить Ерік Франке, генеральний директор UMC.

Партнер компанії UMC, Фонд Допомоги Дітям Чорнобиля планує використати кошти, зібрати в ході проекту, на купівлю обладнання для кардіохірургії новонароджених. Починаючи з 1989 року Фонд допомагає українським дітям, чиє здоров'я постраждало через Чорнобильську катастрофу. Потреба у такій підтримці не зменшилася і сьогодні.

- Ми дуже вдячні компанії UMC за те, що вона долучилася до такої благородної місії, як порятунок дітей. На отримані від благодійної акції кошти Фонд закупить сучасне обладнання для кардіологічного відділення, яке дозволить робити унікальні операції немовлятам, зокрема й на відкритому серці, а тому - дасть шанси на повноцінне одужання багатьом дітям. За статистикою, з кожним роком в Україні виявляють все більше дітей з вадами серця. У багатьох випадках вчасно зроблена операція у ранньому віці дозволяє дитині повністю одужати та вести повноцінний спосіб життя, - говорить Олена Вельгаш, голова дорадчої ради Фонду Допомоги Дітям Чорнобиля.

Розиграш десяти призів по мільйону безкоштовних хвилин відбудеться по закінченні акції, 12 серпня.

На початку червня UMC оголосила про те, що її абонентська база перевищила 9 мільйонів абонентів.
По материалам пресс-релиза UMC.

Читайте також