В Львовской области в ДТП погибли 10 человек

29.07.2005, 13:16

Десять человек погибли в результате столкновения частного микроавтобуса и польского грузового автомобиля в Львовской области. (укр.)

Вчора, 28 липня, о 20.30 внаслідок грубого порушення правил дорожнього руху водієм польської вантажівки загинуло 10 людей, 2 травмовано. Це сталося на 63 км автодороги Львів-Мостиська.

Водій Камазу з причепом, громадянин Польщі, виконуючи обгін, пересік суцільну осьову лінію розмітки та виїхав на зустрічну смугу. Там вантажівка врізалася у мікроавтобус "Мерседес - Бенц", що прямував зі Львову до Шегіні. Водій маршрутки, який мав 15 річний стаж роботи, намагався уникнути зіткнення.

У ДТП загинули водій та 9 пасажирів мікроавтобусу, з яких 4 дітей віком 10-12 років. Один пасажир мікроавтобусу та водій вантажівки травмовані.

На місце пригоди одразу ж виїхали перший заступник начальника Головавтотрансінспекції Мінтрансзв'язку, заступник начальника ДАІ МВС, прокурор Львівської області та Консул Республіки Польща.

Зараз проводиться розслідування обставин ДТП, потерпілим надається необхідна допомога. За розпорядженням Міністра транспорту та зв'язку Є.Червоненка медичну допомогу травмованим готова оказати лікарня Львівської залізниці - один з найкращих медичних закладів області.

Кабінет Міністрів України та Львівська облдержадміністрація розглядають питання надання матеріальної підтримки сім'ям загиблих та потерпілим. Очікується, що польська сторона також може надати відповідні компенсації.
По материалам пресс-службы Министерства транспорта Украины.

Читайте також