Винницкая область готовится к отопительному сезону

22.08.2005, 16:38

Винницкая область готовится к отопительному сезону 2005-2006, переходя на новые схемы поставок газа и расчетов за тепло. (укр.)

23 серпня у Вінницькому міськвиконкомі відбудеться підсумкова робоча нарада за участю генерального директора ДП "Газ-тепло" Дмитра Бублика, представників місцевої влади та керівників підприємств теплопостачання, в ході якої піде мова про підготовку Вінницької області до опалювального сезону 2005-2006. Минулого тижня керівництво "Газ-тепла" провело ряд робочих зустрічей з представниками влади та тепловиками Вінницької області, під час яких останні задекларували свою готовність до співпраці та бажання ефективно та якісно провести майбутній опалювальний сезон.

Зі свого боку дочірнє підприємство "Газ-тепло" НАК "Нафтогаз України" готове гарантувати підприємствам теплопостачання необхідні об'єми газу та забезпечити тепло у помешканнях українців на опалювальний сезон 2005-2006. Про це заявив генеральний директор ДП "Газ-тепло" Дмитро Бублик. За його словами, останнім часом прослідковується позитивна динаміка розрахунків за спожитий у області природний газ. Наприклад, якщо у 2003-2004 роках рівень розрахунків за спожитий газ підприємствами теплових мереж становив близько 40%, то зараз цей показник збільшився до майже 90%.

Сьогодні дочірнє підприємство "Газ-тепло" проводить активну підписну кампанію і переходить на нові схеми поставок газу та розрахунків за тепло. Запропонований Компанією механізм співпраці вимагатиме від підприємств теплопостачання чіткої фінансової дисципліни на кожному етапі технологічного процесу та ефективної роботи зі споживачами.
По материалам пресс-центра НАК "Нафтогаз України".

Читайте також

Читайте также