Корпорация "Богдан" увеличит поставки автобусов в Россию в 2,5 раза

30.08.2005, 12:51

В текущем году корпорация "Богдан" планирует увеличить экспортные поставки автобусов в Российскую Федерацию в 2,5 раза. (укр.)

Очікується, що в 2006 році на російський ринок буде експортовано близько 500 одиниць техніки "Богдан". До кінця поточного року в Росію буде поставлено більше 140 автобусів.

"Виконати експортні поставки до Російської Федерації в заявлених обсягах для нас більш ніж реально. Проведений нами в червні-липні поточного року автопробіг по містах Приволзького Федерального Округу показав високу зацікавленість у придбанні наших автобусів транспортниками РФ", - відзначає Олександр Дорош, член ради директорів корпорації.

Крім того, корпорація "Богдан" має намір створити в Російській Федерації бази по сервісному обслуговуванню проданої техніки. Зараз ведуться роботи з організації складів запасних частин. "Із травня поточного року такий склад уже працює в Москві, у вересні почнуть роботу два склади запасних частин у Приволзькому Федеральному окрузі, а до кінця року - у Тулі", - додав А. Дорош.

Корпорація "Богдан" створена з метою реалізації масштабних інвестиційних проектів, спрямованих на створення в Україні потужностей з виробництва автотранспортних засобів різних типів. До її складу входять 20 компаній, серед яких: Луцький автомобільний завод та АТ "Черкаський автобус".
По материалам пресс-службы корпорации "Богдан".

Читайте також