В МИД рассмотрели состояние выполнения плана Украина-НАТО

18.11.2006, 13:13

Межведомственная комиссия по вопросам подготовки Украины к вступлению в НАТО рассмотрела состояние подготовки проекта Целевого плана Украина-НАТО на 2007 год. (укр.)

17 листопада ц.р. в МЗС України відбулося четверте засідання Міжвідомчої комісії з питань підготовки України до вступу в НАТО (МК) під головуванням заступника Міністра закордонних справ України Володимира Хандогія, тимчасово виконуючого обов'язки Голови Міжвідомчої комісії.

Під час засідання було обговорено стан виконання Цільового плану Україна-НАТО на 2006 рік (ЦП-2006) у рамках Плану дій Україна-НАТО за результатами звітування міністерств та відомств України за три квартали ц.р., а також стан підготовки проекту Цільового плану Україна-НАТО на 2007 рік.

Особливу увагу було приділено питанням належного забезпечення інформаційного супроводу процесу співробітництва України з НАТО у контексті завдань Уряду з активізації відповідної інформаційної роботи. У цьому зв'язку наголошувалось на необхідності виконання заходів Державної програми інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2004-2007 роки центральними органами виконавчої влади України.

За результатами засідання національним координаторам співробітництва України з НАТО було доручено розглянути зазначені питання під час проведення чергових засідань Міжвідомчих робочих груп.

Наступне засідання МК заплановано провести у грудні ц.р.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також