Киевский филиал ОАО "КРЕДОБАНК" в этом году обрыл больше всего отделений

27.12.2006, 17:08

Изменив в 2006 году название, КРЕДОБАНК вступил в новый период своей деятельности: активного развития и расширения филильной сети, интенсивного продвижения в каждый регион Украины. (укр.)

Збільшення ринкової частки ВАТ "КРЕДОБАНК" вдвічі до кінця 2008 року є стратегічною ціллю банку, яка залежить від створення ефективної мережі реалізації банківських продуктів та послуг, виходу на нові регіональні ринки і, відповідно, залучення нових клієнтів.

У 2006 році темпи розвитку мережі філій та відділень КРЕДОБАНКу були найбільшими. Національний банк України зареєстрував 2 нові філії - у Києві та Одесі та 49 відділень. Зокрема найактивніше реалізовувала стратегічну ціль ВАТ "КРЕДОБАНК" Київська філія. Чотирнадцять її відділень гостинно відчинили свої двері для постійних та нових клієнтів банку у Києві, Вишгороді та Білій Церкві. Вони розташовані у зручних місцях і відповідають усім європейським стандартам. У нових відділеннях надаються всі основні банківські послуги - розрахункові операції, обмін валют, відкриття рахунків у національній або іноземній валюті, оформлення пластикових платіжних карток та кредитів тощо.

Станом на 27 грудня 2006 року мережа ВАТ "КРЕДОБАНК" нараховує 20 філій та 102 відділення у 16 адміністративних регіонах України.
По материалам пресс-центра ОАО "КРЕДОБАНК".

Читайте також

Читайте также