Проминвестбанк стал "Банком года - 2006"

05.12.2006, 11:28

30 ноября 2006 года в Лондоне состоялась церемония награждения ведущих банков мира, среди которых почетное звание "Банк года" в Украине получил Проминвестбанк. (укр.)

Звання "Банк року" щорічно присвоюється всесвітньо відомим англійським фінансовим журналом "The Banker" (група Financial Times) найкращим банкам серед країн світу. Промінвестбанк, єдиний серед українських банків удостоюється цієї високої нагороди втретє, що підтверджує його провідні позиції в вітчизняній банківській системі та беззаперечний авторитет як в Україні, так і в світі.

Промінвестбанк отримав почесну нагороду за високі якісні показники - платоспроможність, ліквідність, ефективність діяльності. За п'ять останніх років банк піднявся на 135 "сходинок" уверх у престижному світовому рейтингу і займає 871 місце серед 1000 провідних банків світу.

Нагорода відомого журналу підкреслює також те, що незважаючи на прихід іноземних банків в Україну, захоплення ними банківського поля, саме вітчизняний банк - Промінвестбанк, який забезпечує розвиток національної економіки, є визнаним провідним українським банком у світі, демонструє показники діяльності на рівні найвищих світових стандартів.

Нині банк продовжує реалізовувати стратегію підтримки вітчизняного товаровиробника, спрямовуючи більше 60 відсотків кредитів на потреби інвестиційного розвитку провідних галузей української економіки. Фінансову підтримку банку отримують підприємства паливно-енергетичного комплексу, машинобудування, в тому числі літако-, суднобудування, металургії, транспорту, а також агропромисловий комплекс країни. Підтримка банку забезпечує інвестиційні потреби десятків тисяч підприємств - клієнтів банку, збільшення випуску та підвищення якості їх продукції, розширення експортного потенціалу, створення додаткових робочих місць. А все це - складові економічної безпеки країни.
По материалам пресс-службы Проминвестбанка.

Читайте також

Читайте также