Клиент Укрэксимбанка поедет на Олимпиаду

01.02.2006, 11:19

Открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" вместе с международной платежной системой Visa Int. подвели итоги акции, главным призом которой стало посещение ХХ Зимних Олимпийских игр, которые пройдут в феврале 2006 года в Турине (Италия).

Суть акції полягала в тому, що держателі карток Visa від Укрексімбанку, які з 10.10.2005 до 30.12.2005 зробили у торговельно-сервісній мережі щонайменше 3 операції по картці на суму понад 50 грн. кожна, стали учасниками розіграшу цінних призів від Visa Int. та партнерів Укрексімбанку.

У результаті розіграшу семиденну поїздку на Олімпіаду від платіжної системи виграла держателька "зарплатної" картки Visa Вікторія Черній.

Шести клієнтам Укрексімбанку будуть повернуті кошти, витрачені ними за період акції по своїх картках Visa у торговельній мережі. Ще п'ять клієнтів Укрексімбанку отримали запрошення на відвідування італійського ресторана "IL Патіо", а власниками зимових сувенірів з символікою Visa та Олімпіади стали 100 клієнтів банку.

"Мені дуже приємно зазначити, що Укрексімбанк та Visa є давніми партнерами у проведенні акцій, спрямованих на активізацію розрахунків платіжними картками у торговельній мережі. Олімпійська акція стала третьою кампанією, яку наш банк провів спільно з платіжною системою Visa протягом минулого року. Хочу запевнити всіх клієнтів Укрексімбанку, що і в 2006 році ми продовжимо заохочувати їх до використання платіжних карток за прямим призначенням - для оплати товарів та послуг", - зазначив заступник Голови Правління ВАТ "Укрексімбанк" Юрій Храмов.

"Ми дуже раді, що Олімпійські маркетингові пропозиції від Visa сподобалися українським банкам та їх клієнтам. Такі масштабні акції для держателів карток є ефективним ринковим інструментом формування нової культури безготівкових платежів у повсякденному житті", - підкреслив Лу Наумовський, старший віце-президент Visa International.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно- фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є повноправним членом платіжних систем Visa Int. та MasterCard Int., з 1998 - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.

Visa International - це асоціація, членами та власниками якої є 21000 банків. Банки-члени платіжної системи по всьому світу випустили більше 1 мільярда карток Visa, щорічний оборот за якими перевищує $3 трильйони. Картки Visa приймаються у більш ніж 150 країнах. Роль Visa полягає не в отриманні певного прибутку, а в наданні своїм банкам-членам платіжних рішень, які дозволяють їм випускати картки та обслуговувати трансакції за картками Visa в торгівельно-сервісній мережі. Емітовані банками картки Visa безпечніші, зручніші та ефективніші, ніж готівкові гроші. Більш того, вони сприяють залученню населення в систему банківського обслуговування, а також збільшенню капіталів, які можуть бути використані для банківського кредитування і, відповідно, зростання економіки.

Visa є найбільшою платіжною системою в Україні. Visa стала першою міжнародною платіжною карткою, випущеною в Україні на початку 1990-х років. На сьогодні день в Україні випущено понад 12 мільйонів карток платіжної системи, Visa займає провідні позиції серед усіх міжнародних платіжних систем, представлених в Україні. За даними на кінець вересня 2005 року, річний оборот за картками Visa в Україні перевищив $7,7 мільярда, що є значним внеском у розвиток української економіки, а також показником зростання довіри споживачів до карткових продуктів Visa як до безпечного та зручного способу оплати товарів та послуг. Картки Visa обслуговуються в 42638 торгових точках та більше ніж у 9500 банкоматах по всій Україні.
По материалам пресс-релиза ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також