Укрэксимбанк становится постоянным участником международных рынков капитала

21.02.2006, 11:25

ОАО "Укрэксимбанк" успешно провел реструктуризацию субординированного кредита, который был привлечен банком в феврале 2005 года на сумму $40 млн. со сроком 5 лет. (укр.)

ВАТ "Укрексімбанк" успішно провів реструктуризацію субординованого кредиту, залученого банком у лютому 2005 року у сумі $40 млн. з терміном 5 років, в новий субординований кредит з більш вигідними для ВАТ "Укрексімбанк" умовами за вартістю, обсягом та терміном: на суму $95 млн. та терміном 10 років з опціоном достроково погасити цей борг через 5 років.

Нові субординовані папери отримали рейтинг на рівні "Ва2" від Moody's Investors Service та "В" від агентства Fitch Ratings.

Спів-лід-менеджерами трансакції виступили провідні банки UBS Limited (UBS) та Credit Suisse Securities (Europe) Limited.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх областях та великих індустріальних містах країни.
По материалам пресс-релиза ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також