Премьер министр Украины провел встречу с представителями компании "Mittal Steel"

03.02.2006, 11:59

Глава правительства Украины Юрий Ехануров встретился с генеральным управляющим компании "Mittal Steel" по вопросом слияний и поглащений Франком Панниром и директором по вопросам экономики "Mittal Steel - Кривой Рог" Виталием Конопатским. (укр.)

Під час зустрічі йшлося про виконання компанією "Mittal Steel" інвестиційних зобов'язань, передбачених контрактом з купівлі "Криворіжсталь". Зокрема, Франк Паннір поінформував керівника уряду, про те, що з початку року заробітна плата працівників підприємства збільшена на 4%, і це лише перший крок. Окрім того, новий власник проводить роботу щодо оптимізації активів "Криворіжсталі". Щоб визначити, куди спрямовувати інвестиції, ми маємо проаналізувати кожен сегмент виробництва, - зазначив він.

В ході зустрічі порушувалося питання забезпечення підприємства енергоносіями. Як повідомив представник компанії "Mittal Steel", з початку року компанія "Mittal Steel - Кривий Ріг" скоротило споживання газу на 30%. У свою чергу Юрій Єхануров наголосив, що уряд стимулювати підприємства, які впроваджуватимуть енергозберігаючі технології.

Під час зустрічі також йшлося про можливу участь компанії "Mittal Steel" у приватизації Криворізького ГЗКОР та вугільних підприємств України.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також

Читайте также