Укрэксимбанк ввел услугу факторинга

03.02.2006, 11:59

ОАО "Государственный экспортно-импортный банк Украины" ввел для своих клиентов услугу факторинга, для чего был выделено в структуре банка отдельное бизнес-направление, приглашена опытная команда специалистов, разработаны определенные процедуры. (укр.)

"Укрексімбанк врахував зростаючий попит на послуги факторингу з боку компаній, які в процесі свого динамічного розвитку потребують систематичного беззаставного фінансування поставок з відстрочкою платежу для забезпечення поточної діяльності, спрямованої на збільшення обсягів продаж, - відмітив начальник управління факторингу Укрексімбанку Борис Зєнкин. - Факторингове обслуговування, яке надається банком, також передбачає хеджування ризиків, управління дебіторською заборгованістю та інформаційно-консультаційні послуги".

За словами Бориса Зєнкина, банк зібрав команду спеціалістів, які мають унікальний досвід здійснення факторингових операцій на території Україні, і вже найближчим часом будуть укладені угоди з першими клієнтами щодо надання цієї послуги.

В подальшому Укрексімбанк має намір активно розвивати факторинг, запроваджувати різні варіації цієї послуги, в тому числі й міжнародний факторинг. На думку Бориса Зєнкина, банк має шанси протягом 2006 року увійти до трійки лідерів українського ринку факторингових послуг, а протягом найближчих 2-3 років мати найбільший портфель факторингового фінансування.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх областях та великих індустріальних містах країни.
По материалам пресс-центра ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також