Укрэксимбанк подписал кредитное соглашение с Эксимбанком Кореи

10.03.2006, 16:17

Сегодня состоялось официальное подписание Всестороннего Межбанковского экспортного Кредитного Соглашения между ОАО "Государственный Экспортно-Импортный банк Украины" и Экспортно-Импортным банком Республики Корея. (укр.)

Церемонія підписання угоди відбулась за участю голови правління ВАТ "Державний Експортно-Імпортний банк України" Віктора Капустіна та президента Експортно-Імпортного банку Кореї, доктора Донг-Кіу Шина у присутності представників двох банків та ділових кіл республіки Корея.

В рамках зазначеної угоди передбачається фінансування українських імпортерів на суму до $10 млн. терміном до одного року для придбання товарів корейського виробництва.

Імідж Укрексімбанку як надійного ділового партнера забезпечується високим професійним рівнем його роботи та дає можливість банку опановувати нові схеми співробітництва із закордонними фінансовими інститутами. Підписання Експортної Кредитної Угоди з Ексімбанком Кореї дозволить розширити можливості фінансування ВАТ "Державний Експортно-Імпортний банк України" своїх клієнтів, що мають ділові стосунки з провідними компаніями Південної Кореї.

Обидві сторони відзначили, що Кредитна угода є першою між Україною та Кореєю у цій сфері, початком довгострокового співробітництва з метою розвитку торговельно-економічних відносин. За взаємною домовленістю суму коштів на їх підтримку після реалізації фінансової частини буде збільшено з тим, щоб розширювати торгівлю, залучати до неї нових українських та корейських учасників, нарощувати обсяги товарообігу в інтересах обох держав.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх областях та великих індустріальних містах країни.

Експортно-Імпортний банк Кореї є спеціалізованою фінансовою установою, що надає широкий спектр продуктів з метою сприяння розвитку національної економіки та поглиблення економічного співробітництва з закордонними країнами.
По материалам пресс-центра ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также