Укрэксимбанк начал эмиссию смарт-карточек MasterCard

13.03.2006, 12:09

Открытое акционерное общество "государственный экспортно-импортный банк Украины" начал эмиссиию смарт-карточек MasterCard M/Chip в рамках перехода к использованию микропроцессорных технологий в обеспечении карточного бизнеса банка. (укр.)

Клієнти отримали змогу оформити в Укрексімбанку смарт-картки MasterCard Mass і Business, найближчим часом Банк запропонує також картки MasterCard Electronic та Gold.

M/Chip-картки MasterCard поєднують усі зручності платіжніих карток MasterCard та ще більшу безпеку завдяки застосуванню смарт-технолоігй.

"Рік тому ми розпочали емісію смарт-карток Visa. Сьогодні Укрексімбанк запропонував клієнтам цілу низку смарт-карток MasterCard, завершивши таким чином черговий етап впровадження сучасних карткових технологій для забезпечення ще більшої безпеки наших клієнтів. Все це свідчить про те, що Укрексімбанк іде в ногу із часом та світовими тенденціями, використовуючи у своїй роботі тільки кращі та найсучасніші технології", - наголосив заступник голови правління ВАТ "Укрексімбанк" Юрій Храмов.

Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам пресс-релиза ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также