Укрэксимбанк сертифицирован на эмиссию смарт-карт MasterCard

07.03.2006, 11:30

6 марта открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" было сертифицировано международной платежной системой MasterCard Int. на эмиссию смарт-карт. (укр.)

Вже у березні Укрексімбанк запропонує своїм клієнтам повний спектр M/Chip-карток MasterCard.

Сертифікація на емісію карток M/Chip стала підсумковим етапом у впровадженні мікропроцесорних технологій у картковому бізнесі Укрексімбанку - на сьогоднішній день банк емітує смарт-картки Visa та забезпечує обслуговування (еквайринг) смарт-карток Visa і MasterCard у мережі власних банкоматів і POS-терміналів.

Емісія смарт-карток має на меті значно знизити ризики шахрайських операцій у порівнянні з використанням традиційної магнітної технології.

"Використання мікропроцесорних технологій дозволяє запропонувати нашим клієнтам найвищі стандарти безпеки, які існують сьогодні на світовому ринку міжнародних платіжних карток. Картки кредитного класу нашого банку стали комбінованими - вони містять як магнітну смугу, так і вбудований чип. Це дозволяє нашим клієнтам бути більш впевненими у безпечності використання міжнародної платіжної картки у повсякденному житті", - зазначив заступник голови правління ВАТ "Укрексімбанк" Юрій Храмов.

Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам пресс-релиза ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также