Одесский филиал ОАО "Укрэксимбанка" заключил факторинговое соглашение с ОАО

26.04.2006, 11:26

"Одесский масложировой комбинат" ОАО "Государственный экспортно-импортный банк Украины" и ОАО "Одесский масложировой комбинат" (г. Одесса) заключили факторинговое соглашение на общую сумму обязательств до 3 млн. грн. (укр.)

"Клієнти Укрексімбанку віднайшли для себе дуже зручну та ефективну послугу-факторинг. Особливу зацікавленість в отриманні факторингового фінансування виявляють компанії-виробники, які намагаються істотно розширити ринки збуту своєї продукції", - зазначив начальник управління факторингу ВАТ "Укрексімбанк" Борис Зєнкін. - "Завдяки тому, що Укрексімбанк системно запровадив послугу факторингу, вона є доступною і для регіональних компаній, що активно розвиваються по всій Україні."

Факторинг є послугою беззаставного фінансування поставок з відстроченням платежу для забезпечення поточної діяльності, спрямованої на збільшення обсягів продажу.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх областях та великих індустріальних містах країни.

Відкрите акціонерне товариство "Одеський олійножировий комбінат" є одним з провідних підприємств олійножирової промисловості України. Посідає друге місце за обсягами випуску маргаринової продукції, третє місце з виробництва саломаси. За останні 7 років підприємство вийшло в лідери української харчової промисловості.

Продукція комбінату конкурентоспроможна на зовнішньому та внутрішньому ринках. За свою історію підприємство сформувало позитивну репутацію у споживачів, завдяки чому попит на його продукцію відповідає пропозиції.
По материалам пресс-релиза ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также