Авиакомпания МАУ открыла прямое воздушное сообщение между Киевом и Миланом

27.04.2006, 16:34

Сегодня, 27 апреля, авиакомпания "Международные Авиалинии Украины" выполнила первый прямой регулярный перелет сообщением Киев - Милан - Киев. (укр.)

Виліт рейса PS311 авіакомпанії МАУ з Києва здійснюватиметься щодня, крім суботи та неділі, о 10:50 за місцевим часом на комфортабельних сучасних авіалайнерах Боїнг-737. Прибуття до Мілану - о 12:45. Зворотній виліт з Мілану до Києва рейса PS311 - о 13:45 за місцевим часом з прибуттям до Києва о 17:25.

В міжнародному аеропорту "Бориспіль" рейси авіакомпанії МАУ до/з Мілану зручно стикуються з внутрішніми повітряними напрямками в Україні - з/до Донецька, Маріуполя, Сімферополя, Харкова, Чернівців. В аеропорту "Мальпенса" м. Мілан - ідеальні стикування з авіарейсами до Венеції, Палермо, Риму, Трієсту та багатьох інших італійських міст.

МАУ передбачає, що переваги такого активного графіка оцінять як українські бізнесмени, туристи, шанувальники Мілану - найбільшої столиці європейської моди, - так і наші численні співвітчизники, які працюють в цьому найбільшому промисловому та комерційному центрі Італії, а також - італійські бізнесмени, які планують налагодити ділові стосунки з Україною.

З метою освоєння нового повітряного напрямку та залучення пасажирів авіакомпанія МАУ пропонує спеціальний тариф до Мілану - 269 доларів США пасажирам, які придбають авіаквиток з 20-го квітня по 31-е травня та здійснять подорож до 30 червня.

Авіакомпанія МАУ забезпечує також повітряне сполучення зі столицею Італійської Республіки - Римом, куди прямі регулярні рейси виконуються у понеділок, середу, четвер, п'ятницю та неділю.

Незважаючи на те, що в умовах кризової ситуації на ринку повітряних перевезень, через глобальне підвищення цін на паливо та з міркувань економії практично всі європейські авіаперевізники різко скоротили асортимент безплатних послуг на борту своїх літаків, а харчування та напої пропонують за додаткову оплату, авіакомпанія МАУ продовжує зберігати свій традиційно високий рівень обслуговування.

Незалежно від класу авіаквитка на всіх без виключення пасажирів на борту авіалайнерів МАУ чекають сніданки та обіди з широким асортиментом смачних поживних страв, безкоштовний бар з різноманітними напоями, сервіс найвищого ґатунку, уславлена українська гостинність і справжня родинна атмосфера.

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" - один із лідерів ринку міжнародних авіаперевезень України. Заснована в 1992 р., МАУ стала однією з перших українських авіакомпаній із залученням іноземного капіталу. МАУ також є першою авіакомпанією на території СНД, яка почала експлуатацію літаків Боїнг -737, парк авіакомпанії складається із 12-ти сучасних авіалайнерів Боїнг різних модифікацій. Сьогодні авіакомпанія виконує регулярні польоти до Лондона, Парижа, Амстердама, Брюсселя, Берліна, Франкфурта, Дюссельдорфа, Відня, Цюриха, Рима, Мадрида, Мілана, Барселони, Лісабону, Гельсінки, Кувейта та Дубаї. Базовим аеропортом МАУ є міжнародний аеропорт Києва "Бориспіль" (КВР). Акціонери МАУ: Фонд державного майна України - 61,6%, Austrian Airlines - 22,5%, компанія Aer Cap - 6% і Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР)- 9,9%.
По материалам пресс-релиза авиакомпании "Международные Авиалинии Украины".

Читайте також