МАУ - официальный перевозчик Национальной и молодежной сборных команд Украины по футболу

29.04.2006, 12:42

27 апреля авиакомпания "Международные авиалинии Украины" заключила соглашение с Федерацией футбола Украины, согласно которому получила почетный специальный статус официального авиаперевозчика Национальной сборной и молодежной сборной Украины по футболу. (укр.)

Перевезення українських збірних футбольних команд на матчі Чемпіонату світу з футболу у Німеччині, фінальний турнір Чемпіонату Європи з футболу в Португалії, відбіркові матчі Чемпіонату Європи 2008 року, а також ігри інших міжнародних змагань з футболу здійснюватимуться авіакомпанією МАУ в сезон 2006 - 2007 р.р.

За словами Президента Федерації футболу України Григорія Суркіса, рішення про обрання МАУ офіційним авіаперевізником збірних команд з футболу було принциповим кроком для Федерації. "МАУ - це дійсно українська національна авіакомпанія, яка є лідером на ринку повітряних перевезень і гарантує своїм пасажирам найвищий рівень комфорту та безпеки. МАУ - це надійний партнер, з яким можна грати на одному полі".

Авіакомпанія МАУ здійснює 250 регулярних рейсів щотижня, має понад 40 представництв в Україні та по всьому світу. Комерційна мережа МАУ охоплює 70 країн. Парк літаків МАУ складається з дванадцяти сучасних лайнерів Боїнг-737. Стандарти якості та безпеки МАУ відповідають найвищим світовим вимогам.
По материалам пресс-релиза авиакомпании "Международные авиалинии Украины".

Читайте також