Финансовый портал теперь доступен на русском языке

05.04.2006, 12:31

Специально для русскоязычной аудитории клиентов ОАО "Укрэксимбанк" разработал и ввел в эксплуатацию русскоязычную версию интерфейса Финансового портала. (укр.)

Російськомовна версія Фінансового порталу містить у собі всі переваги україно- та англомовних версій інтернет-банкінгу ВАТ "Укрексімбанк" та надає додаткових переваг у зручності користування системою російськомовній аудиторії існуючих та потенційних клієнтів банку. Доречність її впровадження обумовлена й тим, що близько 60% користувачів банкоматів Укрексімбанку обирають саме російську мову меню. Аналогічна статистика і по відвідуванням російськомовної версії сайту банку.

На даний час Фінансовий портал доступний українською, російською та англійською мовами.

Систему інтернет-банкінгу Фінансовий портал було впроваджено у січні 2005 року. Фінансовий портал( надає можливість клієнтам банку контролювати через Інтернет всі свої рахунки, отримувати SMS та e-mail повідомлення про рух коштів, здійснювати платежі (в тому числі комунальні), управляти платіжними картками (змінювати ліміти, блокувати тощо), керувати зарплатними проектами, купувати та продавати валюту тощо.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно- фінансова установа із 100% державним капіталом. ВАТ "Укрексімбанк" належить до групи найбільших банків України, має філії в обласних центрах та великих індустріальних містах країни. З 1996 р. є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 р. - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам пресс-релиза ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также