Украина настроена на равноправное партнерство с Россией

12.06.2006, 14:19

Украина намерена активизировать партнерские, равноправные и добрососедские отношения с Российской Федерацией, заявил министр иностранных дел Украины Борис Тарасюк во время встречи с послом РФ в Украине Виктором Черномырдиным. (укр.)

10 червня ц.р. Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк прийняв Посла Російської Федерації в Україні Віктора Чєрномирдіна.

На початку зустрічі Б. Тарасюк передав від імені Президента України Віктора Ющенка привітання Послу та всьому російському народу з нагоди Дня Росії. Глава українського зовнішньополітичного відомства підкреслив готовність України до активізації партнерських, рівноправних та добросусідських відносин з Російською Федерацією. Українське керівництво сповнене доброї волі та рішучості наповнювати партнерство з Росією практичними діями на благо наших народів, - зазначив Б. Тарасюк.

Міністр закордонних справ України також висловив переконання, що посилення співпраці України та РФ стане важливим внеском до зміцнення стабільності, безпеки і процвітання на всьому європейському континенті.

У ході зустрічі співрозмовники обговорили комплекс актуальних питань двостороннього порядку денного, зокрема шляхи активізації співробітництва в рамках Міждержавної комісії Ющенко-Путін. Відповідні пропозиції за результатами зустрічі будуть направлені Президентам двох держав.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також

Читайте также