В Киеве прошли украино-польские переговоры

09.06.2006, 11:32

8 июня в МИД Украины состоялись переговоры министра иностранных дел Украины Бориса Тарасюка с министром иностранных дел Республика Польша Анной Фотигою. (укр.)

У ході переговорів сторони обговорили низку актуальних питань дво- та багатостороннього співробітництва. Співрозмовники із задоволенням відзначили активний політичний діалог на високому та експертному рівнях та окреслили шляхи активізації галузевого діалогу, зокрема, у торговельно-економічній сфері.

А. Фотига запевнила у незмінній підтримці Польщею інтеграційних цілей України, а також зацікавленості її країни у подальшому зміцненні партнерства з нашою державою.

Б. Тарасюк поінформував польську колегу про внутрішньополітичну ситуацію в Україні та хід переговорного процесу щодо створення парламентської коаліції.

Наприкінці зустрічі глави зовнішньополітичних відомств обговорили ситуацію в регіоні та шляхи активізації регіонального співробітництва, зокрема, у контексті подальшого розвитку таких регіональних ініціатив як Спільнота демократичного вибору, ГУАМ, Вишеградська четвірка та інших.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також

Читайте также