Премьер-министр Украины примет участие в экономическом форуме в Польше

30.08.2006, 11:12

29 августа министр иностранных дел Украины Борис Тарасюк в рамках рабочего визита в Республику Польша встретился с председателем Совета Министра Польши Ярославом Качинским. (укр.)

На початку зустрічі Б. Тарасюк передав вітання прем'єр-міністра України Віктора Януковича главі польського уряду та повідомив про рішення українського прем'єра взяти участь в економічному форумі у м. Криниця, а також провести у рамках цього заходу двосторонню зустріч на рівні глав урядів України та Польщі.

Під час бесіди співрозмовники обговорили питання подальшого розвитку економічного співробітництва, транскордонної та регіональної співпраці між Україною та Польщею, а також перспективи інтенсифікації торговельно-економічного співробітництва між нашими державами та активізації інвестиційної діяльності.

Я. Качинський також підтвердив готовність Республіки Польща і надалі підтримувати європейську та євроатлантичну інтеграцію України.

На завершення зустрічі прем'єр-міністр Польщі повідомив про готовність здійснити офіційний візит в Україну у листопада ц. р.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також