Парламент одобрил решение Президента Украины "О допуске подразделений вооруженных сил других государств на территорию Украины в

05.08.2006, 12:08

Верховная Рада Украины приняла Закон Украины "Об одобрении решения Президента Украины "О допуске подразделений вооруженных сил других государств на территорию Украины в 2006 году для участия в многонациональных военных учениях". (укр.)

4 серпня в ході вечірнього засідання Верховна Рада України 273 голосами народних депутатів України ухвалила Закон України "Про схвалення рішення Президента України "Про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2006 році для участі у багатонаціональних військових навчаннях".

Як повідомив в. о. міністра оборони України Анатолій Гриценко, це рішення необхідно для проведення трьох багатонаціональних військових навчань. Перші українсько-польсько-британські навчання "Козацький степ" пройдуть 2-15 вересня; другі навчання - україно-молдовські - почнуться 7 серпня, а також для проведення україно-словацьких навчань, що відбудуться з 18 по 22 вересня.
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також