АЭК "Киевэнерго" перечислила ДК "Газ Украины" 72 млн. грн.

04.09.2006, 14:24

В период с 28 августа по 4 сентября 2006 года на счет ДК "Газ Украины" от АЭК "Киевэнерго" за потребленныйна протяжении года природный газ поступило 72 млн. грн. (укр.)

Станом на 4 вересня заборгованості "Київенерго" перед компанією немає.

ДК "Газ України" звертається до АЕК "Київенерго" надалі дотримуватися договірних зобов'язань щодо 100% оплати за спожитий природний газ і висловлює сподівання, що столичні енергетики у подальшій господарській діяльності не допустять появи заборгованості за спожите паливо.

ДК "Газ України" висловлює вдячність мешканцям Києва, які з розумінням поставилися до вимушених заходів Компанії і надалі зберігають довіру до дій ДК "Газ України".

1 вересня о 20.00 на рахунок ДК "Газ України" надійшов перший транш у розмірі 45 млн. грн. від ВАТ "Київенерго" для погашення заборгованості за спожитий газ протягом 2006 року. Недоотримання від "Київенерго" коштів за природний газ не дозволяє "Газу України" та "Київгазу" здійснювати термінову діагностику та поточні ремонти газопроводів у необхідних обсягах. Відсутність коштів при закупівлі природного газу напередодні підготовки до опалювального сезону 2006-2007 рр. може призвести до зриву газо- і теплопостачання в Києві протягом проходження взимку пікових температур.
По материалам пресс-службы ДК "Газ Украины".

Читайте також

Читайте также