Украинская официальная делегация отбыла в Сингапур и Бруней

24.01.2007, 12:26

Официальная украинская делегация во главе с первым вице-премьер-министром, министром финансов Украины Николаем Азаровым отбыла с визитом в Республику Сингапур и Султанат Бруней. (укр.)

Візит відбувається на запрошення заступника прем'єр-міністра, координуючого міністра з питань національної безпеки та міністра юстиції Республіки Сінгапур пана Ш. Джайакумара.

У ході переговорів буде обговорено напрямки та перспективи розвитку українсько-сінгапурського торгівельно-економічного й інвестиційного співробітництва та підписано Конвенцію про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи і капітал.

Програмою візиту передбачено зустріч з прем'єр-міністром, міністром фінансів РС Лі Сьєн Лунгом, заступником прем'єр-міністра, координуючим міністром з питань національної безпеки та міністром юстиції Ш. Джайакумаром, заступником Центробанку Онг Чонгом Те, керівництвом Інвестиційної корпорації уряду Сінгапуру та державної компанії "International Enterprise Singapore".

Візит до Султанату Бруней покликаний налагодити двосторонній діалог з цією державою, яка має значний інвестиційний потенціал. Планується зустріч Миколи Азарова із Султаном Брунею Даруссаламу Х. Х. Болкіяхом.
Инф. пресс-службы Министерства финансов Украины.

Читайте також