Украина и Сингапур включили "зеленый свет" двустороннему движению капиталов

26.01.2007, 11:29

26 января в Сингапуре подписано Соглашение об избежании двойного налогообложения и предотвращении налогового уклонения. Это 67-е такое Соглашение, подписанное Украиной. (укр.)

Угоду підписали перший віце-прем'єр-міністр, міністр фінансів України Микола Азаров, який перебуває в Сінгапурі з офіційним візитом на запрошення сінгапурської сторони, і другий міністр фінансів Республіки Сінгапур Тарман Шанмугаратнам, уповноважений урядом цієї країни на підписання.

Після церемонії підписання пан Шанмугаратнам заявив, що між нашими країнами складаються теплі й дружні відносини у всіх сферах діяльності. У Сінгапурі віддають належне великому потенціалу української економіки, її експортним можливостям і водночас прагненням до підвищення науково-технологічного потенціалу.

- Сінгапур - ворота Південно-Східної Азії. Після підписання Угоди про уникнення подвійного оподаткування вони відкриваються і для українського бізнесу, - сказав другий міністр фінансів РС.

У свою чергу Микола Азаров заявив, що Угода із Сінгапуром принципово важлива для України. Фактично, це "зелене світло" для інтенсивного руху капіталів, прискореного налагодження відносин між бізнесами двох країн.

- Ми розглядаємо Сінгапур як високорозвинену державу, співробітництво із якою допоможе нам реалізувати далекосяжні й насправді амбітні плани економічного розвитку України, - підкреслив Микола Азаров.
Инф. пресс-службы Министерства финансов Украины.

Читайте також