В Киеве проходит международная выставка "Энергия и энергетика 2007"

09.11.2007, 13:54

В Киеве проходит VI Международная выставка генерации, распределения и сохранения энергии, альтернативных источников энергии "Энергия и энергетика 2007". (укр.)

У своєму вітальному слові до учасників виставки міністр палива та енергетики Юрій Бойко зазначив, що енергетична галузь була і залишається головною стратегічною передумовою розвитку економіки і суспільства, є фундаментальною базою усіх видів життєдіяльності, від стану якої залежить енергетична, економічна і національна безпека будь-якої держави.

Серед найважливіших напрямків розвитку енергетичного сектору міністр виділив реструктуризацію всіх галузей енергодобування та збільшення власного видобутку газу та нафти.

Головною темою експозиції виставки є презентація нетрадиційних джерел енергетики серед яких вітроенергетика, сонячна енергетика, воднева енергетика, біопаливо, геоенергетика.

Виставка демонструє досягнення українських та закордонних виробників, нові можливості для розвитку енергетики в Україні, в сфері технологій, обладнання і готової продукції підприємств.

Виставка "Енергія і енергетика 2007" проходить одночасно із Міжнародним форумом нафтогазової промисловості "Нафта та газ 2007".

Кількість учасників форуму цього року складає майже 300 компаній з 21 країни, серед яких країни Європи, Росії, США та Китаю. Вперше приймають участь у форумі компанії з Індонезії.
По материалам пресс-службы Министерства топлива и энергетики Украины.

Читайте також

Читайте также