Юрий Бойко отбыл на Украинский энергетический саммит

14.03.2007, 11:54

Сегодня, 14 марта, министр топлива и энергетики Украины Юрий Бойко отбыл на Украинский энергетический саммит в Лондон. (укр.)

Український енергетичний самміт вперше проводиться у рамках Українського інвестиційного самміту, що вже третій рік поспіль збирає у Лондоні українських та британських урядовців, ключових інвесторів та представників фінансових компаній.

На Українському енергетичному самміті Юрій Бойко виступить з доповіддю, в якій представить програму модернізації українського енергетичного сектору та пов'язані з нею інвестиційні можливості для міжнародного бізнесу. На самміті також будуть присутні голова правління НАК "Нафтогаз України" Є. Бакулін, голова ради СП "Укргазенерго" І. Воронін, представники Міжнародної енергетичної агенції, компаній Vanco Energy, Шелл Юкрейн Експлорейшн енд Продакшн, ДТЕК, Capital Oil, AES, CEZ, Regal Petroleum.

Також, планується зустріч Юрія Бойка із заступником держсекретаря торгівлі та промисловості Великобританії з питань енергетики Лордом Пітером Траскоттом та його головним політичним радником Річардом Марріоттом. Крім того, міністр зустрінеться з керівництвом компаній Merrill Lynch та Morgan Stanley, банку Credit Swiss.

За підсумками візиту міністр палива та енергетики України Юрій Бойко дасть інтерв'ю радіокомпанії ВВС.
По материалам пресс-службы Министерства топлива и энергетики Украины.

Читайте також