ДК "Газ Украины" призывает должников за газ срочно завершить отопительный сезон

11.04.2007, 17:16

Дочерняя компания "Газ Украины" НАК "Нафтогаз Украины" призывает предприятий коммунальной теплоэнергетики, которые накопили на протяжении 2006-2007 гг. значительную задолженность за потребленный газ, срочно и по собственной инициативе завершить отопительный сезон. (укр.)

ДК "Газ України" підтримує свідомі та відповідальні дії керівників на місцях, які, враховуючи динаміку накопичення боргів усіма категоріями споживачів, та теплу погоду, що встановилася в Україні на початку квітня, прийняли рішення про скорочення опалювального сезону та складання графіків прискореного погашення заборгованості.

ДК "Газ України" також вітає рішення Київської міської державної адміністрації щодо дострокового припинення з 11 квітня опалювального сезону в столиці з метою економії природного газу. Але Компанія застерігає київську владу та інших боржників про недопустимість продовження практики несанкціонованого відбору газу без виділення ліміту, яку АЕК "Київенерго" застосовувало для покриття своїх потреб в паливі у 2006 і 2007 році, та попереджає про впровадження у відповідь жорстких заходів, що включатимуть значне обмеження газопостачання м. Києва.
По материалам пресс-службы ДК "Газ Украины".

Читайте також