Украина начинает подготовку к Евро-2012

24.04.2007, 12:55

Премьер-министр Украины Виктор поручил министру по делам семьи, молодежи и спорта Виктору Коржу подготовить проект решения правительства о создании оргкомитета по подготовке и проведению Чемпионата Европы по футболу в 2012 г. (укр.)

Прем'єр-міністр України Віктор Янукович обговорив з міністром у справах сім'ї, молоді та спорту Віктором Коржем хід підготовки до проведення Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році.

Віктор Янукович доручив підготувати проект рішення уряду про створення оргкомітету з підготовки і проведення Євро-2012. Крім того, буде створено урядовий орган, який займатиметься координаційними питаннями підготовки до чемпіонату, а в містах проведення матчів - робочі групи при обласних державних адміністраціях. За вимогою УЄФА, також буде створена Наглядова рада з представників компанії з проведення Євро-2012, УЄФА, України і Польщі, яка стежитиме за підготовкою до чемпіонату.

"Час святкувати перемогу України і Польщі у конкурсі на проведення Євро-2012 завершився. Сьогодні слід приступати до копіткої щоденної роботи. - зазначив прем'єр-міністр. - Ми маємо докласти всіх зусиль, щоб успішно підготуватися до прийому футболістів і вболівальників".

Питання підготовки до Євро 2012 також обговорювалося в ході телефонної розмови Віктора Януковича з Президентом Федерації футболу України Григорієм Суркісом.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також