Объем портфеля автокредитов физических лиц АКБ "Укрсоцбанк" превысил 1,3 млрд. грн

27.04.2007, 16:42

Объем портфеля автокредитов физических лиц АКБ "Укрсоцбанк" превысил 1,3 млрд. грн. Об этом сообщила пресс-служба банка со ссылкой на начальника Управления по работе с персоналом АКБ "Укрсоцбанк" Елену Коваль. (укр.)

Завдяки різноманітності умов автокредитування й високій якості обслуговування обсяг портфеля автокредитів Укрсоцбанку значно збільшився, перевищивши 1,32 млрд. грн.

Для постійних клієнтів у банку діють програми лояльності, які пропонують знижки за відсотковими ставками. Наприклад, зараз триває акція з кредитування купівлі таких популярних моделей, як Skoda, Mitsubishi, Volkswagen, Toyota, Huindai.

За умовами акції, строк кредитування . до 7 років, аванс для автомобілів вартістю до 50 тис. дол. США . 0%, вартістю понад 50 тис. дол. США . 10%. Кредити надаються під 17% річних у національній валюті, 12,5% . в дол. США, 1% . в євро. Акція триває до 22 серпня 2007 року.

"При оформленні кредиту не передбачено жодних додаткових або прихованих комісій . ні щомісячних, ні разових. Позичальникам слід лише сплатити 70 грн., які покривають видатки на здійснення операцій з Державним реєстром застави рухомого майна. Отже, ефективна ставка практично дорівнює оголошеній", . розповідає Олена Коваль.

Фахівець додає, що одночасно з оформленням кредиту на придбання автомобіля клієнти "Укрсоцбанку" можуть відкрити кредитну лінію на картковому рахунку й за рахунок неї оплатити видатки, пов.язані з оформленням купівлі автомобіля . у пенсійний фонд, за реєстрацію автомобіля й т д. "Такий продукт називається "Кредитка . Програмна". Розмір кредитної лінії по ній може досягати 3% від вартості авто, але не більше еквівалента 2 тис. дол. США", . резюмує Олена Коваль.

Довідка: АКБ "Укрсоцбанк", що входить до групи найбільших банків України, заснований у вересні 1990 року. Мережа банку налічує 483 операційних точки, з них . 452 безбалансових точки, 4 підзвітних філії і 27 обласних філій. Персонал банку налічує понад 10 тис. осіб.

Станом на 1 квітня 2007 року: чисті активи . 20,218 млрд. грн.; кредитний портфель . 14,464 млрд. грн.; обсяг коштів юридичних осіб на строкових і поточних рахунках . 5,146 млрд. грн.; обсяг коштів фізичних осіб на строкових і поточних рахунках . 5,565 млрд. грн.; капітал . 1,979 млрд. грн.; поточний фінансовий результат . 53 млн. грн.

Протягом першого кварталу 2007 року "Укрсоцбанк" зберіг, а за деякими показниками поліпшив свої позиції в рейтингу провідних банків України. За чистими активами частка ринку зросла до 5,4%, що відповідає четвертій позиції в рейтингу ТОП-10 українських банків. Банк активно працює на ринку кредитування фізичних осіб. Присутність банку збільшилася на ринку до 9,2%, що відповідає четвертій позиції в рейтингу. Збереглися позиції на ринку коштів юридичних і фізичних осіб . третя й п.ята відповідно.

У 1 кварталі 2007 року чистий прибуток банку становив 53 млн. грн., за підсумками 2007 року банк очікує одержати 350.400 млн. грн. чистого прибутку.

2006 рік "Укрсоцбанк" закінчив із прибутком 287 млн. грн., збільшивши показник порівняно з 2005 роком в 2,45 разу.
По материалам пресс-релиза АКБ "Укрсоцбанк".

Читайте також

Читайте также