Армия Украины будут действовать исключительно в рамках действующего законодательства

03.04.2007, 11:23

Министр обороны Украины Анатолий Гриценко заявил, что Вооруженные Силы будут действовать исключительно в рамках действующего законодательства Украины и только так. (укр.)

"Збройні Сили будуть діяти виключно в рамках чинного законодавства України і жодним чином інакше". Про це 2 квітня заявив міністр оборони України Анатолій Гриценко під час екстреного засідання Кабінету Міністрів України.

- Згідно з чинним законодавством Збройні Сили будуть виконувати виключно накази, директиви, розпорядження Верховного Головнокомандувача і нікого іншого. В рамках чинного законодавства, - наголосив міністр оборони України Анатолій Гриценко.

Глава українського оборонного відомства також повідомив, що військовослужбовці Збройних Сил України перебувають у місцях постійної дислокації.

- Військові перебувають у місцях постійної дислокації, нікуди не виводяться. Збройні Сили України виконують і надалі будуть виконувати плани бойової підготовки, здійснювати бойове чергування та інші планові завдання, - підкреслив міністр оборони України Анатолій Гриценко.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також