Надра Банк профинансирет экспортеров в рамках проекта Всемирного банка

03.04.2007, 13:21

В марте Надра Банк подписал Субсидиарное кредитное соглашение с ОАО "Укрэксимбанк" в рамках Второго проекта развития Всемирного банка реконструкции и развития. (укр.)

В рамках даного проекту Світовий банк надає ВАТ "Укрексімбанк" позику у розмірі $154,5 млн. з метою середньо- і довгострокового фінансування обігового капіталу та інвестицій українських приватних підприємств-експортерів. ВАТ "Укрексімбанк" розподіляє кошти отриманої позики між банками-учасниками, зокрема ВАТ КБ "Надра". Відповідно до критеріїв попереднього відбору та остаточної прийнятності, що були встановлені Світовим банком, Надра Банк отримав право участі у рамках даного проекту.

Фінустанова надаватиме субкредити своїм корпоративним клієнтам, що мають статус експортерів, на загальну суму в розмірі $30 млн. (при наявності додаткових проектів сума може бути збільшена в два рази). Дані кредити надаються підприємствам для підтримання розвитку експортної діяльності та фінансування закупівлі сировини, запчастин, виробничого обладнання і робіт як для поповнення обігового капіталу, так і для інвестиційних цілей.

Участь Надра Банку у даному проекті є свідченням та визнанням багаторічного досвіду з комплексного обслуговування підприємств-експортерів України. У рамках даного проекту Надра Банк здійснить рефінансування вже виданих кредитів експортерам, а також профінансує нові проекти клієнтів.
По материалам пресс-релиза ОАО КБ "Надра".

Читайте також

Читайте также