Усилится контроль объектов энергокомпаний

05.04.2007, 13:37

Минтопэнерго поручило руководителям всех энерго- и газопоставочных компаний усилить контроль объектов. (укр.)

Міністерство палива і енергетики України доручило керівникам всіх енерго- і газопостачальних компаній підсилити контроль об'єктів у зв'язку із загостренням політичної ситуації в Україні. Про це під час селекторної наради по завершенню опалювального сезону 2006-2007 рр. повідомив міністр палива і енергетики України Юрій Бойко.

У Мінпаливенерго був розроблений графік цілодобових чергувань по міністерству та всіх компаніях відомства - НАК "Нафтогаз України", "Укренерго", НАК "ЕКУ", НАЕК "Енергоатом" і ін., чергові в компаніях докладатимуть про ситуацію за добу відповідальному черговому по міністерству.

У свою чергу міністр палива і енергетики Юрій Бойко застеріг керівників державних компаній паливно-енергетичного комплексу від ведення політичної діяльності під час виконання професійних обов'язків.

"Якщо хтось з енергетиків збирається зайнятися виборами, починаючи від агітації, будь ласка, заява на відпустку і займайтеся у вільний час. Все інше розцінюватиметься, як зволікання від професійних обов'язків і цьому буде дана належна оцінка", - сказав міністр.

Міністр додав, що основне завдання цих компаній - забезпечення стабільних постачань енергоносіїв забезпечення безаварійної роботи галузі.
По материалам пресс-службы Министерства топлива и энергетики Украины.

Читайте також