Barclayas capital bank предоставил Укрализныце кредит в сумме более $550 млн.

14.08.2007, 11:38

На счет Укрзализныци поступили кредитные средства от Barclayas capital bank. (укр.)

На адресу генерального директора Укрзалізниці Володимира Козака надійшов лист від керівництва Barclayas capital bank в якому висловлюється подяка за плідну співпрацю і вітання з вдалим підписанням кредитної угоди.

У листі, зокрема, високо оцінено оперативну та злагоджену роботу колективу Укрзалізниці з організації оформлення кредиту. Керівництво банку відзначило професіоналізм працівників Державної адміністрації залізничного транспорту і залізниць України, які відстояли інтереси державного підприємства. Результатом переговорів, що тривали протягом чотирьох місяців, стало підписання взаємовигідної для Укрзалізниці та Barclayas capital bank угоди. Як йдеться у листі, Укрзалізниця зарекомендувала себе, як надійний партнер, з яким можна продовжувати співпрацю.

Угоду з англійським банком Barclayas capital bank Укрзалізниця підписала наприкінці липня 2007 року (переговори були розпочаті у березні 2007 р.). Barclayas capital bank надав Укрзалізниці кредит у сумі понад $550 млн. під ставку libor + 2,5% без застав.

Такі вигідні умови українські підприємства раніше отримували тільки під державні гарантії. Укрзалізниця ж самостійно досягла лояльності банкірів.

Кредит банку Barclayas capital bank буде використаний на фінансування добудови мостового переходу через Дніпро у Києві, модернізацію колійного господарства і придбання нового рухомого складу.
По материалам пресс-релиза Укрзализныци.

Читайте також