В июле ДК "Укргазвыдобування" ввела в эксплуатацию четыре новые скважины

23.08.2007, 13:19

В июле 2007 года ДК "Укргазвыдобування" ввела в эксплуатацию 4 новые газовые скважины. (укр.)

З них дві свердловини введені ГПУ "Львівгазвидобування" на Любешівському родовищі, ще дві введені ГПУ "Шебелинкагазвидобування"" на Кобзівському родовищі.

Всього за 7 місяців 2007 року введено в експлуатацію 39 свердловин, з них 33 газових і 6 нафтових. ГПУ "Шебелинкагазвидобування" введено 15 газових свердловин, ГПУ "Полтавагазвидобування" - 11 свердловин (7 газових і 4 нафтових), ГПУ "Львівгазвидобування" - 9 газових свердловин і ГПУ "Харківгазвидобування" - 4 свердловини (2 газові і 2 нафтові).

У січні-липні 2007 року з нововведених свердловин підприємствами компанії видобуто 177,6 млн. куб. м. природного газу. Крім того, за сім місяців поточного року з нововведених свердловин видобуто 9,7 тис. т нафти і газового конденсату.

З початку року компанією було відкрито два родовища: Веселогорівське газоконденсатне родовище у Луганській області та Новомечебилівське газоконденсатне родовище у Харківській області. Також, з початку року ДК "Укргазвидобування" ввела в експлуатацію Лугівське, Комарівське та Стриганецьке газові родовища у Львівській області.
По материалам пресс-службы ДК "Укргазвыдобування".

Читайте також

Читайте также