Министр иностранных дел Украины отбыл в Нью-Йорк для участия в сессии Генассамблеи ООН

24.09.2007, 12:12

22 сентября министр иностранных дел Украины Арсений Яценюк отбыл в Нью-Йорк для участия в 62-ой сессии Генеральной Ассамблеи Организации Объединенных Наций. (укр.)

Під час перебування в Нью-Йорку міністр зустрінеться з Головою 62-ї сесії ГА ООН С. Керімом та генеральним секретарем Ради Європи Т. Девісом. Глава делегації виступить на зустрічі високого рівня з питань зміни клімату та візьме участь у відкритті загальних дебатів сесії.

Планується також, що міністр передасть заступнику генерального секретаря ООН ратифікаційні грамоти щодо депонування Україною Міжнародної конвенції про боротьбу з актами ядерного тероризму та Стокгольмської конвенції про стійкі органічні забруднювачі.

Міністр А. Яценюк проведе низку двосторонніх зустрічей з керівниками зовнішньополітичних відомств інших держав.

Крім того, у ході візиту глава українського зовнішньополітичного відомства зустрінеться з керівництвом організацій української діаспори, представниками бізнесових і політологічних кіл США, керівниками провідних американських інвестиційних фондів, а також виступить перед студентсько-викладацьким складом Колумбійського університету.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також

Читайте также