В Україні відкриють офіс Продовольчої організації ООН

28.09.2022, 17:06

Кабінет Міністрів погодив підписання Угоди між Урядом України та Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН - FAO - про створення в нашій країні Проектного офісу і надання технічної та гуманітарної допомоги нашій державі. Про це пише AgroReview, посилаючись на повідомлення пресслужби Міністерства економіки України.

"Україна давно та плідно співпрацює з FAO - організацією, місією якої є боротьба з голодом по всьому світу. Адже наша держава була та залишається житницею Європи та світу. Однак через війну, розв'язану росією, допомога потрібна вже нам. FAO надає її, зокрема, реалізуючи спільно з урядами країн- партнерів програми підтримки українських аграріїв", - зазначила міністр економіки Юлія Свириденко.

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (Food and Agriculture Organization, FAO) - спеціалізована установа Організації Об'єднаних Націй. Мета діяльності - забезпечення продовольчої безпеки у світі, підвищення рівня харчування та стандартів життя у країнах-членах. Членами FAO є 194 країні та ЄС.

Читайте також