В Национальной опере Украина премьера – балет "Дама с камелиями"

20.06.2014, 13:42

26 и 29 июня в Национальной опере Украина состоится премьера – балет "Дама с камелиями". (укр.)

Хіба має вона право на кохання - справжнє, чисте, палке і щире? Жінка, яка давно пізнала секрети зваблення чоловіків та ціну тому, що прийнято називати любов’ю? Куртизанка, яка оточена заліцяльниками, розбещена зізнаннями та подарунками, оповита пахощами квітів, якими все одно не може милуватися: надто сильно вони пахнуть... Що станеться з нею, коли вона наважиться на справжні почуття? Кого побачить у смертельному гарячковому маренні? І хто буде плакати за нею, самотній і спустошений круговертю байдужого світу?

26 та 29 червня. Прем’єра у Національній опері України - балет "Дама з камеліями" за мотивами однойменного роману Александра Дюма. Хореограф-постановник – Аніко Рехвіашвілі.

У виставі використано музику Л.В. Бетховена, І. Брамса, І. Пахельбеля, Г. Форе, Е. Елгара, І. Стравінського.

Лібрето та музична редакція - Аніко Рехвіашвілі та Олексія Баклана.

Сценографія та костюми – Наталі Кучері.

Головну героїню постановник побачила в молодій талановитій балерині Анастасії Шевченко. Її партнером у цій виставі буде визнаний майстер сцени Денис Недак. На сцені цю драму проживатимуть також й інші найяскравіші зірки балетної трупи Національної опери України: Наталія Лазебнікова, Наталія Мацак, Тетяна Голякова, Катерина Козаченко, Юлія Кулік, Ян Ваня, Сергій Сидорський, Олександр Шаповал, а також Юлія Трандасір, Юлія Москаленко, Олеся Шайтанова, Владислав Іващенко, Микита Сухоруков, Сергій Кривоконь, Сергій Клячін, Дмитро Чеботар та інші.
Инф. Национальной оперы Украина.

 

Читайте також

Читайте также