Генштаб ВСУ: Российские спецназовцы срочно покидают город Брянка в Луганской области

19.05.2015, 10:46

Военнослужащие, которые входят в состав 3-й бригады специального назначения Главного разведывательного управления Генерального штаба Вооруженных сил Российской Федерации срочно покидают город Брянка в Луганской области, где на протяжении длительного времени размещались и выполняли диверсионно-разведывательные задания на оккупированной территории востока Украины. (укр.)

Особовий склад з'єднання повертається до пункту постійної дислокації.

Літак, який має передислокувати російських військовослужбовців, прибув на аеродром в Міллерово (Ростовська область РФ), звідки найближчим часом вирушить у Самару (РФ).

Прикметним є той факт, що передислокація російських спецпризначенців розпочалася одразу, як тільки українська сторона продемонструвала усьому світові беззаперечний факт присутності російських військовослужбовців на сході України.

Таким чином, Російська Федерація намагається приховати сам факт присутності своїх військовослужбовців на території Донецької та Луганської областей і їх участь у бойовий діях проти українських військових.

Нагадаємо, що 16 травня під час бойового зіткнення в районі міста Щастя військовослужбовці 92-ї окремої механізованої бригади затримали двох російських спецпризначенців зі складу диверсійно-розвідувальної групи ворога.
Инф. пресс-службы Генерального штаба Вооруженных Сил Украины.

 

Читайте також

Читайте также