А.Яценюк требует утверждения программы действий правительства и ответственности БПП и других парламентских политсил

27.02.2016, 11:40

Премьер-министр Украины Арсений Яценюк требует утверждения парламентом разработанной Кабинетом Министров программы действий правительства Украины на следующий год и политической ответственности Блока Петра Порошенко и остальных политических сил, которые пришли в парламент по результатам выборов 2014 года. Так прокомментировала распространенную в СМИ информацию пресс-секретарь премьер-министра Украины Ольга Лаппо.(укр.)

"Мова йде про країну, про мільйони українців, які вимагають змін в державі", - йдеться в коментарі.

Прес-секретар Прем'єр-міністра нагадала, що Арсеній Яценюк у Парламенті сам поставив питання про висловлення недовіри цьому Уряду. Це питання не набрало більшості голосів.

"Жодних пропозицій ні щодо складу Уряду, ні щодо програми дій від жодної політичної сили не надійшло. Під час звіту Уряду жодної предметної критики по відношенню до його діяльності не прозвучало", - наголосила Ольга Лаппо.

"Брехня і популізм не є рецептами успішної України. Єдиний рецепт - це спільна відповідальність, спільні цілі та спільні цінності, чим є Угода про асоціацію з Європейським Союзом та програма реформ, запропонована Урядом і підтримана міжнародною спільнотою. Зараз усе в руках Президента України. Прем'єр-міністр України заявив, що готовий простягнути йому руку", - йдеться в коментарі.
Інф. Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

Читайте також

Читайте также