С.Полторак посетил Центр украинской культуры в Эстонии

08.10.2016, 17:24

8 октября в рамках рабочего визита в Эстонскую Республику, министр обороны Украины генерал армии Украины Степан Полторак посетил Центр украинской культуры в Эстонии. (укр.)

В осередку української культури в Таллінні Степан Полторак нагородив українських військовослужбовців, які проходять реабілітацію в цій країні, а також естонських лікарів та волонтерів. Українські військовослужбовці отримали від очільника оборонного відомства нагороди та грошову премію у розмірі 10 тисяч гривень.

"Українці всього світу об'єдналися в той момент, коли до нашої країни прийшла біда. На момент початку російської агресії, ми мали зовсім іншу армію, ніж зараз. І наші співвітчизники з усіх країн допомагали нам, чим могли. Я дуже дякую вам за таку підтримку. Я так само дякую естонцям за те, що ми з першого дня відчуваємо вашу підтримку. А нашим військовим я хочу побажати якнайшвидше видужати та повернутися до строю", - зазначив генерал армії України Степан Полторак.

Міністр ознайомився з роботою Центра, побував у православній церкві, яка діє там уже 25 років. А також Степан Полторак відвідав майстерню із виготовлення різних іграшок, оглянув невелику друкарню. До речі, друкарня включає повний цикл виготовлення: від паперу до друку.

На території Центру української культури також діє недільна школа для дітей.
Інф. Офіційного сайту Міністерства оборони України.

 

 

Читайте також

Читайте также