Кияни зможуть побачить легендарного керамічного півника з Бородянки

Легендарний керамічний півник з Бородянки, що уцілів при бомбардуванні житлових будинків російськими військами у березні 2022 р., вперше буде представлений на виставці про васильківську майоліку.

29 червня 2022

В Україні дозволили одночасно вводити вакцини проти COVID-19 та інших хвороб

В Україні дозволили одночасно вводити вакцини проти Covid-19 та вакцини проти інших інфекційних хвороб дітям від 12 років та дорослим. Це рішення затверджено наказом МОЗ No 1067 від 20 червня 2022 року. Про це пише видання "MY.UA", посилаючись на повідомлення пресслужби МОЗ.

29 червня 2022

В Україні діятиме спрощена процедура отримання дозволів на будівництво

Кабінет міністрів ухвалив постанову щодо дозвільних та реєстраційних процедур у будівництві. Рішення буде діяти у період дії воєнного стану в Україні та протягом одного року з дня припинення чи скасування воєнного стану. Про це повідомляє "24 канал".

29 червня 2022

Уряд ухвалив рішення про початок навчального року 1 вересня

Кабінет Міністрів ухвалив постанову "Про початок навчального року під час дії воєнного стану в Україні", згідно з якою навчальний рік 2022/2023 у закладах загальної середньої освіти розпочнеться 1 вересня. Про це повідомляє Міністерство oсвіти і науки України.

29 червня 2022

Історичний саміт НАТО стартує у Мадриді

Сьогодні, 29 червня, у Мадриді розпочинається саміт НАТО

На саміті в Мадриді Фінляндія та Швеція будуть запрошені до членства, а Росія отримає статус "загрози".

Під час саміту НАТО в Мадриді будуть ухвалені історичні рішення, заявив генсек Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг.

"Це буде історичний саміт трансформації нашого альянсу. Ми зустрічаємося серед найбільшої кризи, з якими ми колись зіштовхувалися з часів Другої світової війни. Це буде саміт трансформації, тому що ми ухвалимо історичні рішення", - сказав він.

29 червня 2022