На Донеччині діятиме особливий режим руху транспорту

З 11 серпня на Донеччині починає діяти особливий режим в'їзду, виїзду та руху транспортних засобів. Особливий режим в'їзду та виїзду транспорту встановлено на період дії воєнного стану. Про це повідомляє голова ОВА Павло Кириленко.

10 серпня 2022

Завод із виробництва Bayraktar в Україні може бути відкритий до кінця 2023 року

Як розповів посол України у Туреччині Василь Боднар в ефірі телемарафону українських телеканалів, запуск заводу з виробництва ударних безпілотників Bayraktar турецької компанії Baykar в Україні може статися наприкінці 2023 року. Про це повідомляє "Фокус".

10 серпня 2022

Кабінет міністрів почав роботу над державним бюджетом на 2023 рік

Кабінет міністрів почав роботу над державним бюджетом на 2023 рік. Про це повідомляє "ТСН.ua", посилаючись на "Урядовий портал".

10 серпня 2022

Україна отримає додатково $4,5 мільярда від Світового банку

Міністр фінансів Сергій Марченко та Регіональний директор Світового банку у справах Східної Європи Аруп Банерджі підписали угоду про надання Україні гранту у розмірі 4,5 мільярда доларів. Про це повідомляє "Delo.ua", посилаючись на пресслужбу Міністерства фінансів України.

10 серпня 2022

Нацбанк визнав неплатоспроможним банк "Січ"

Ще один український банк віднесено до категорії неплатоспроможних: рішення про визнання банку "Січ" банкрутом було ухвалене Нацбанком 9 серпня. Цей крок став реакцією регулятора на невиконання банком у встановлені договором терміни зобов'язань щодо кредитів рефінансування.

10 серпня 2022

Країни G7 вимагають негайного повернути контроль над ЗАЕС Україні

Глави країн Міністерств закордонних справ G7 оприлюднили заяву з приводу ситуації на Запорізькій атомній електростанції, у якій вимагають від рф негайно повернути контроль над АЕС Україні

10 серпня 2022

Зеленський: Війна рф проти України почалася з Криму і має закінчитися його звільненням

Президент Володимир Зеленський заявив, що війна Росії проти України почалася з захоплення Криму і закінчиться його звільненням.

Про це глава держави сказав під час свого традиційного відеозвернення увечері 9 серпня. "Сьогодні багато уваги до тематики Криму. І це правильно. Бо Крим – український, і ми ніколи від нього не відмовимося", – запевнив Зеленський.

10 серпня 2022