G7 створить мапу інвестиційних можливостей для України

Країни G7 планують створити мапу інвестиційних можливостей для України, яка дозволить спростити роботу іноземних компаній в Україні. Про це заявив міністр економіки та енергетики Німеччини Роберт Габек, пише Spiegel.

15 вересня 2022

В Україні зростає захворюваність на COVID-19

За місяць у Києві значно зросла захворюваність на COVID-19. Про це повідомляє "Громадське телебачення", посилаючись на директорку Департаменту охорони здоров'я КМДА Валентину Гінзбург.

15 вересня 2022

Австрія виділить для українських медзакладів 600 мільйонів євро

Австрійські компанії планують виділити 600 млн євро на будівництво та обладнання трьох медичних закладів в Україні, зокрема столичного "Охматдиту". Про це пише "UA: Суспільне", посилаючись на повідомлення APA та Міністерство економіки Австрії.

15 вересня 2022

В Кривому Розі почала відступати вода після затоплення

У Кривому Розі почала спадати вода в річці Інгулець, яка вийшла з берегів після російської атаки по гідротехнічних спорудах. Про це повідомляє видання "Весь Кривий Ріг".

15 вересня 2022

В Україні відтермінували на рік обов'язковий військовий облік для жінок

Міністерство оборони України офіційно опубліковало наказ про відстрочку обов'язкової постани жінок на військовий облік. Про це повідомляє "Прямий канал".

15 вересня 2022

Голова Єврокомісії прибула з візитом до Києва

У четвер, 15 вересня, голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн прибула до Києва з робочим візитом. Це її третій візит в Україну з початку війни.

Про це повідомляє голова Єврокомісії в Twitter. "Я в Києві, вже втретє з початку російської війни. Так багато змінилося.

Україна тепер кандидат в ЄС", - написала вона.

Посадовиця повідомила, що в ході візиту зустрінеться з президентом України Володимир Зеленський і прем'єр-міністром Денисом Шмигалем, щоб обговорити як продовжити зближення економік і людей, поки Україна просувається до вступу.

15 вересня 2022